Így kell ezt csinálni: 2300 férőhelyes parkolóház Sydneyben!

31

Új mega parkolóház épül a Sydney nemzetközi repülőtéren, a megnövekedett utasforgalom kényelmesebb kiszolgálása és az ezzel együtt járó parkolási igények miatt. A fejlesztéssel a repülőtéren lévő férőhelyek száma 50%-kal növekszik.

Kerrie Mather a repülőtér vezérigazgatója elmondta, hogy a továbbiakban is folytatják a garázs célú  befektetéseket és bővítik a parkolási szolgáltatások körét, hogy ezáltal még magasabb szinten biztosítsák az ügyfeleik elégedettségét.

“Célunk, hogy az utasok többféle közlekedési lehetőség közül is választhassanak, amikor a repülőtérre jönnek vagy mennek. A többi közlekedési alternatívával összehasonlítva Sydney Airport parkolási szolgáltatásainak kínálata ezért egyszerre lesz vonzó és versenyképes.

Nemrég felmérést készítettünk a különféle parkolással kapcsolatos igényekről az utasok körében. Az eredmények azt mutatták, hogy parkolási termékek körét frissíteni kell, hogy a változó ügyfél igényeket még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Ennek eredményeképpen új szolgáltatásokat vezettünk be a különböző parkolási szegmensekben és promóciós termékeket is piacra kerültek, amik a repülőtér mindegyik parkolójában megvásárolhatók. A belföldi és külföldi terminálokon az utasok egyaránt igénybe vehetik a 15 perces ingyenes várakozást biztosító gyorsparkolókat, amik segítségével az induló és érkező utasok könnyen ki-be tudnk a szállíni a kocsiból.” – nyilatkozta Kerrie Mather

A Sydney Nemzetközi Repülőtér utasforgalma az elmúlt évben elérte 11.390.000 főt, ami 23%-os növekedést jelnet 2005-höz képest. Az új parkolót az Abigroup cégcsoport építi.

Az építkezés ideje alatt a meglévő parkolók üzemeltetése során átmeneti fennakadások adódhatnak, amiért a repülőtér üzemeltetője ezúton is kéri az utasok türelmét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here