Esküszöm az én gyerekem egy zseni. Persze hozzá kell tennem, hogy én meg egy tipikus szőke nő vagyok, sofőrnek álcázva, amit soha nem is tagadtam, sőt maximálisan leveszem a kalapom a talentummal megáldott férfi sofőrök előtt.

Itt van például az egyik fő gondom, mikor 10 szatyorral a kezemben szerencsétlenkedek egy kiadós plaza járás után, hogy hova is tettem az autót. Őszintén remélem, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki minden parkolószinten tanácstalanul áll a liftajtóban fejében a kérdéssel, hogy biztos ide akarok jönni? Gyakran előfordult, hogy a sokadik liftajtóban már csak a csodában bíztam.

Szóval a gyerek, a nagyfiam, 10 éves és persze a szemem fénye.

Ha például velem jön bevásárolni, jelentősen javítja a helymegtalálási rátámat a parkolóházak labirintusában.

Mikor megkérdeztem, hogy milyen technikával ‘dolgozik’, széles gesztusokkal kezdte magyarázni, hogy vannak helyek, ahol csak a varázslat segít.

Varázslat?? – kérdeztem elképedve.

Igen Anya…válaszolta.. Amikor pl. az EZ Parkolókban parkolunk, a varázslat rögtön elkezdődik, ahogy begurulunk. Persze te ezt sose veszed észre, mert nem vagy gyerek. A kapuban mindjárt találkozunk is a portással, tudod, a beengedő bácsival, aki szerintem maga a Nagy Varázsló. Azért, mert vannak dolgok, amiket csak a Nagy Varázsló tud, és amiket én is rögtön észre veszek.. Ja meg ott vannak a jelek.. Amíg te kanyarogsz, addig nekem a fejembe mennek a jelek.

Hát ennyi, ilyen egyszerű…neki a fejébe mennek a jelek.. Zseni a gyerek, az biztos. Az én varázslatos navigátorom…

Vannak helyek, ahol csak a varázslat segít, amíg kanyarogsz vegyél részt a Varázslatos Parkolóház rajzversenyen!

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!