20.8 C
Budapest
2019. június 17. hétfő
 

MÉDIA AJÁNLAT

parkingfo.hu
Online parkolási és mobilitási magazin, amely
érdekes hírekkel és szakmai cikkekkel
látja el az iparági szereplőket.

Bemutatkozás

Kocsis Ferenc Árpádnak hívnak és több mint két évtizede foglalkozom parkolási projektekkel, ezen belül parkolóházak és mélygarázsok létesítésének, építésének és üzemeltetésének feladataival, valamint parkolásszabályozással is.

Boldog emlékű édesapám 1995-ben fogott bele egy budapesti 426 férőhelyes parkolóház építésébe úgy, hogy neki nemhogy jogosítványa nem volt, de még autót sem vezetett soha! Ahogy ő mondta, “fiam én kocsi nélkül is kocsis vagyok”. Nome est omen gondolhatnánk.

Gyermekkorom óta nagy érdeklődéssel fordulok az autók felé, így nem véletlen a kötödésem a garázsokhoz és ezzel együtt a parkoláshoz. Hamar feltűnt, hogy akik hivatalból parkolással foglalkoznak –  legyen szó önkormányzati üzemeltetőkről vagy magáncégekről, akik garázsokat építenek vagy üzemeltetnek – nem mindig állnak a helyzet magaslatán. A hazai parkolóházak és mélygarázsok minősége lemarad a Nyugat-európai színvonaltól. Emellett pedig nem volt olyan hazai szakmai hírportál, ami egy helyen részletesen közölte volna a parkolási híreket.

Amikor lehetőségem nyílt rá, örömmel kezdtem foglalkozni a különféle parkolóház és mélygarázs projektekkel és elkezdtem gyűjteni a parkolási híreket is. Munkám során én is törekszem a fejlődésre, folyamatosan bővítem a tudásom. Évente többször járok külföldre kiállításokra, konferenciákra és kisebb workshopokra. A megszerzett tudást idehaza szakmai rendezvényeken igyekszem tovább adni, valamint a szolgáltatásaim kínálatát és tartalmát az aktuális trendekhez igazítani.

Remélem az oldalon található információk hasznosnak bizonyulnak!

 

Üdvözlettel:

Kocsis Ferenc Árpád

MBA, MSc – SmartCity szakértő,
Az Európai Parkolási Szövetség
Politikai és stratégiai bizottságának elnöke

Megjelenési lehetőségek az oldalon

  • Sajtóközleményeket a office (kukac) auriga.hu címre lehet küldeni.
  • Amennyiben a parkingfo.hu oldalon szeretne hirdetni vagy szponzorált tartalmat elhelyezni, kérem keressen telefonon: 06 30 250 2800, vagy írjon e-mailt ugyancsak 
    az office (kukac) auriga.hu címre. 
  • Cégeknek szóló szakértői tanácsadási szolgáltatások a SmartParking.hu oldalon találhatók.

Üzenet küldése

Van esetleg még kérdése amire nem kapott választ?
Írjon nekünk bátran, válaszolunk!

AKTUÁLIS